Eetwinkel Vorden

Eetwinkel Vorden is een plek waar jong en oud zich thuis voelt. De zaak werd in 2013 door ons, Xiao en Armin, overgenomen. In maart 2019 hebben we het volledig verbouwd en kreeg de zaak een moderne, sfeervolle uitstraling. Onze visie is om het gemak van een cafetaria te combineren met de klasse en service van een restaurant. Eetwinkel Vorden is niet alleen voor onze dorpsbewoners een heerlijke plek, maar ook de vele toeristen die Vorden bezoeken vanwege de mooie kastelen en wandelaars van het Pieterpad zullen aangenaam verblijd worden met lekker eten en drinken.

U kunt bij ons terecht voor lunch, diner of een lekkere kop koffie. Natuurlijk serveren wij verse patat en overheerlijke snacks, maar wij bieden nog veel meer. Zo heeft u bij ons de keuze uit diverse menu’s, friet met toppings (kipshoarma, stoofvlees, gyros, nacho’s), vers belegde broodjes en frisse salades. Uiteraard ontbreken de glutenvrije snacks niet in het assortiment. Ook hebben we een ijscorner waar softijs en milkshakes verkocht worden.

Heeft u allergieën? Meld het ons gerust, dan houden we er rekening mee.

Wij verzorgen ook caterings, zowel bij u op locatie als bij ons in de zaak. Wij beschikken over een ruime partyzaal voor feesten en aangelegenheden. Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op, of kom een keer langs!

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen bij Eetwinkel Vorden!

Xiao, Armin en team Eetwinkel Vorden